Voor een gezichtsbehandeling in Veenendaal komt u naar So Beauty

 

Wilt u genieten van een gezichtsbehandeling die uw huid verzorgt, herstelt en verbetert? Maak dan kennis met de exclusieve en luxueuze gezichtsbehandelingen van So Beauty. Voor een gezichtsbehandeling in Veenendaal bent u welkom in onze salon; voor dat ultieme genietmomentje voor uzelf, waarbij u niet alleen 100% ontspanning vindt, maar tegelijkertijd uw huid zichtbaar verbetert.

 

Gezichtsbehandeling met DECAAR

Wij werken met de produten van DECAAR. DÉCAAR Paris is een nieuw en modern cosmeceutical merk. Het merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij geloven dat schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid. DÉCAAR levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en –behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten voldoen aan de meest veeleisende huidtypen.

 

Kom voor een gezichtsbehandeling in Veenendaal naar So Beauty

Heeft u last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? Kom voor uw gezichtsbehandeling naar Veenendaal. Met DECAAR bieden wij u effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van uw huid. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht met de verschillende gezichtsbehandelingen die wij aanbieden. Heeft u een specifieke vraag of huidprobleem? U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend advies op maat.

 

Naast de specifieke huidverbeterende gezichtsbehandelingen bieden wij u ook heerlijke ontspanningsbehandelingen aan. Tijdens deze gezichtsbehandelingen wordt uw gezicht gereinigd en gevoed met een verzorgend masker. Na afloop wordt uw huid verwend met een heerlijke, rijke crème. Het resultaat is een frisse en zachte huid.