Sonja Schoeman, uw schoonheidsspecialiste uit Veenendaal

 

Wilt u uw kalknagels laten herstellen? Genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling of uw benen laten harsen? Dan bent u in onze schoonheidssalon van harte welkom. Ik ben Sonja Schoeman, uw gediplomeerd medische pedicure en schoonheidsspecialiste uit Veenendaal en eigenaresse van So Beauty.

 

Voorop in de praktijk staat het natuurlijke aspect. Alle producten waarmee gewerkt wordt, zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en van hoogwaardige kwaliteit. Bij de schoonheidsbehandelingen is er gekozen voor het merk Decaar. Dankzij deze producten kan ik mijn doel realiseren om de huid niet alleen te verzorgen, maar ook daadwerkelijk en zichtbaar te verbeteren.

Mogelijke behandelingen bij uw schoonheidsspecialiste in Veenendaal

 

So Beauty biedt u de volgende behandelingen:

   Gezichtsbehandelingen

   Pedicurebehandelingen

√   Schimmelnagels laseren

   Ontharen

So Beauty is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie PROVOET en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures. Dankzij deze registratie is het mogelijk om bepaalde behandelingen via zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

Kom langs in onze salon

 

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze salon. Voor vragen of meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 06 53 150 254 of vul hier het contactformulier in  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever direct een afspraak maken? Dat kan ook!