Wilt u ook af van uw schimmelnagel?

 

Wij hebben de oplossing die blijvend resultaat oplevert

Schimmelnagel laseren

Schimmelnagels, ook wel bekend als kalknagels, zijn een vervelend probleem waar veel mensen last van hebben. Helaas werken veel producten uit de drogisterij niet of onvoldoende. Uw schimmelnagel laseren is de enige oplossing die echt werkt en blijvend resultaat geeft.

Schimmelnagels

Ongeveer 15% van de volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelinfectie bij de teennagels en soms ook vingernagels. De infectie begint aan de nagelrand, waarna de nagel na verloop van tijd witgeel tot bruin kleurt. Ook kan het voorkomen dat de nagel dikker en brokkelig wordt en zelfs geheel of gedeeltelijk loslaat. Naast het feit dat schimmelnagels niet heel mooi zijn, kunnen ze ook erg pijnlijk zijn.

Wilt u graag verlost worden van uw schimmelnagels? So Beauty biedt u een vrijwel pijnloze en zeer effectieve laserbehandeling, die schimmelnagels doelgericht en effectief bestrijdt.

Hoe werkt schimmelnagels laseren?

So Beauty werkt met de FOX laser. Tijdens de behandeling dringt de fijne laserstraal door de nagelplaat – en riem heen en bereikt het midden van de schimmelkolonie op het nagelbed. Doordat de energie van de laserstraal wordt omgezet in warmte (een temperatuur van 45 graden wordt bereikt), sterft de schimmel en wordt uitbreiding van de infectie stopgezet. De nagel zelf en het huidweefsel eromheen blijven onbeschadigd.

Is schimmelnagels laseren pijnlijk?

Tijdens de behandeling zult u een lichte prikkeling voelen en merkt u dat de temperatuur van uw nagels oploopt. De behandeling wordt door de meeste mensen als niet pijnlijk ervaren.

Aantal behandelingen

De ervaring leert dat twee behandelingen voldoende is om u te verlossen van uw kalknagels. Bij So Beauty starten we eerst met een intake gesprek om te beoordelen wat uw huidige situatie is. Zijn uw nagels inderdaad aangetast, dan worden de nagels voorbewerkt, zodat de effectiviteit van de laserbehandeling nog beter is.

Intake gesprek
Bij het intake gesprek word er door een gediplomeerd pedicure eerst beoordeeld wat de huidige situatie is.

Als vastgesteld wordt dat de nagels aangetast zijn worden de nagels voorbewerkt, zodat de effectiviteit van de laserbehandeling nog beter is.

 

1e laser behandeling
Tijdens de eerste behandeling behandelen wij de gehele voet waar de besmetting aanwezig is met de Fox Laser. Dit doen wij omdat de schimmel, zonder dat dit zichtbaar is, zich soms al onder meerdere nagels bevindt. Op deze manier is de kans veel kleiner dat de schimmel in een later stadium weer terugkeert.
2e laser behandeling
Na 4 á 5 weken worden de nagels opnieuw behandeld.
Nacontrole
Na 8 à 12 weken nodigen wij u uit voor een gratis na-controle om te zien of er eventueel nog vervolgbehandelingen nodig zijn.

 

Schimmelnagels laseren  (jaarpakket)

Voor het verhelpen van je schimmelnagels bieden wij een totaalpakket aan inclusief een behandelplan van één jaar. Uit onze ervaring blijkt dat het goed verzorgen van de nagels erg belangrijks is na de laserbehandeling. Wij willen namelijk de ontwikkeling van onze behandeling op de voet volgen, omdat nagels langzaam groeien en de resultaten van de behandeling pas na één jaar goed zichtbaar zijn. Wij behandelen daarom alle nagels, ook degenen waar nog geen schimmels op te zien zijn. Op een ‘gezond ogende’ nagel kunnen namelijk ook schimmels aanwezig zijn.

 

Het behandelplan

 

Samen met jou gaan we één jaar lang aan de slag om van je schimmelnagels af te komen. Ons behandelplan voor het laseren en daarmee het verhelpen van je schimmelnagels bestaat uit:

• Een intake gesprek

• Een biopsie van de nagel

• Het afvlakken van de nagels voorafgaand aan de laserbehandeling

• De laserbehandelingen zelf (zoveel als nodig zijn)

• Verzorgen van nagels (nazorg)

• Producten voor nazorg thuisbehandeling

 

Kosten Jaarpakket

 

• Het totaalpakket omvat een periode van één jaar.

• Het totaalpakket met behandelplan kost € 495,-.

• In de behandeling worden zoveel behandelingen meegenomen als nodig zijn.