Heeft u pijnklachten aan uw voeten?

Wij zorgen voor een succesvolle behandeling

Pedicure Veenendaal

Voor zowel een medische als cosmetische pedicure bent u bij So Beauty aan het juiste adres. Wij zijn uw pedicure in Veenendaal. Met onze professionele en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw voeten weer als nieuw worden. Voor al uw voetproblemen en – verzorging kunt u bij ons terecht,

Medische pedicure

So Beauty is gespecialiseerd in medische pedicure. Alle zogeheten riscovoeten die bijvoorbeeld zijn ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing zijn bij So Beauty in vertrouwde handen.

So Beauty biedt u een professionele, medische pedicure waarbij uw voeten worden verzorgd, behandeld en verwend en pijnklachten worden opgelost. Door de brede kennis en vakbewaamheid van So Beauty bent u verzekerd van het juiste adres voor het behandelen van uw voetprobleem.

Werkwijze medische pedicure

Allereerst wordt gekeken naar de oorzaak van uw klachten. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld en werken we samen aan een oplossing voor uw voetproblemen. Mocht het nodig zijn, dan wordt u doorverwezen naar een andere discipline, zoals de huisarts of podotherapeut.

Vakbekwaam en geregistreerd

Bij So Beauty bent u in goede handen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en beschikken over uitstekende en vakbekwame technieken en professionele apparatuur voor een gerichte en pijnloze behandeling. Bovendien werken wij actief samen met professionele podotherapeuten, praktijkondersteuners en huisartsen in Veenendaal.
Medisch Pedicure So Beauty werkt uitsluitend volgens de code van de voetverzorging en houdt zich strikt aan de richtlijnen voor risicovoet. Daarnaast is So Beauty geregistreerd als medische pedicure (Pro Cert, Kwaliteitsregistratie voor de Pedicure).

Cosmetische pedicure in Veenendaal

Met de cosmetische pedicure van So Beauty bent u verzekerd van mooie en verzorgde voeten die gezien mogen worden. Ideaal als u met vakantie gaat of als de zomer aanbreekt en de voeten weer gezien mogen worden.

Bij een cosmetische pedicure worden uw nagels geknipt en gevijld en uw nagelriemen verzorgd. Tot slot masseren wij de voeten in met een heerlijke en verzorgende voetencrème. Indien gewenst, kunnen wij uw nagels voorzien van een mooi lakje.